WOZ event 1

Roadmap Celebration 2024

Kijk samen met ons terug op het de Roadmap Celebration van 18 januari 2024.

Voor degenen die niet bij de Roadmap Celebration aanwezig konden zijn, of voor degenen die door de foto's en video's van het evenement willen bladeren, hebben we een selectie gemaakt van de hoogtepunten van de Roadmap Celebration.

Klik op de onderstaande links om de foto’s van het event te bekijken. Ben je voorafgaand aan het evenement door de fotograaf geportretteerd als "gezicht van de energietransitie"? Ook die foto kun je downloaden.

Door de foto's te downloaden ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

De rechten van de foto's liggen bij respectievelijk TenneT, CrossWind en MatZwart. We moedigen graag aan om de foto's te gebruiken bij communicatie over het event en voor privédoeleinden (bijvoorbeeld voor gebruik LinkedIn profielfoto's).

De foto's mogen niet worden doorgeleverd of worden opgenomen in een beeldbank. Voor vragen, neem contact op met tijmen@matzwart.nl

  • Logo shell
  • Logo eneco
  • 1280px Siemens Gamesa logo svg
  • Logo vanoordv3